Streekgebonden en kakelvers

puur natuur

Streekgebonden en kakelvers: chef-kok Pieter houdt van puur natuur. Niet verwonderlijk dus dat seizoensproducten de menukaart sieren. Het menu wisselt iedere maand en bestaat uit 5 of 7 gangen. Het lunchmenu bestaat naar wens uit 3 of 4 gangen. De gerechten zijn te typeren als Frans met een moderne toets.
Menukaart
-
Sint Jacobs vrucht met bloemkool en kokos
Tussengerecht
Zalmforel uit Voeren met biet, sinaasappel en postelein
Tussengerecht *
Sliptong met linguini en carbonarasaus
Tussengerecht **
Zwezerik met witloof, appel en béarnaise
-
Picahna met wortel, pompoenen en zilverui
-
Meloen met karnemelk, pistache en komkommer

Wijn van in de buurt

WIJNdomein aldeneyck

Op een steenworp afstand ligt Wijndomein Aldeneyck. Met trots serveren we deze plaatselijke wijnen in ons restaurant. Aldeneyck is niet alleen lokaal bekend, maar ook internationaal erkend: de wijnen dragen namelijk het kwaliteitslabel ‘BOB Maasvallei Limburg’, in 2017 toegekend door de Europese Commissie. Uw sommelier vertelt u er graag meer over.